Arcti-chan

Arcti-chan, Arctinar Oy:n maskotti, on energinen ja sukkelasanainen hahmo, joka ilahduttaa ja opastaa varsinkin japaninkielistä saunayleisöämme. Tämä sympaattinen saunatonttu on syntynyt Pohjois-Suomen kukoistavilla soilla (tarkkaa sijaintia emme paljasta). Sieltä hän on löytänyt tiensä pääkaupunkiimme Helsinkiin, jossa hän tekee Eetun ja Markun kanssa yhteistyötä saunakaupan hoitamisessa Suomeen ja ulkomaille. Arcti-chan asuu kiukaassa ja on perso hyville löylyille, ja aika ajoin hänet voikin bongata seikkailemassa videoissamme jakamassa saunomisen saloja sekä suomalaisen saunakulttuurin erilaisia hienouksia. Hänen hahmossaan yhdistyvät perinteinen suomalainen saunatonttu sekä suomalaisista piirretyistä ammennetut vaikutteet. Yllä mainitut piirteet tekevät hänestä ainutlaatuisen ja rakastettavan hahmon.

Arcti-chanin suorasukaisuus ja rehti asenne tekevät hänestä täydellisen mentorin Arctisauna-akatemiaan. Kuten meillä kaikilla Arctinar Oy:llä, hänen intohimonsa saunomiseen on tarttuvaa. Arcti-chanin opastus on paitsi informatiivista mutta myös viihdyttävää, ja toivommekin, että maskottimme onnistuisi tuomaan piristystä ja iloa katsojiemme päivään! Arcti-chan opastaa sinut läpi saunomisen eri vaiheiden, kiukaiden käytöstä oikeaoppiseen löylyjen heittämiseen sekä saunatuotteiden käyttöön. Saunomisen opettelemisesta tulee siis helppoa ja hauskaa, olitpa sitten vasta-alkaja tai kokeneempi saunoja!

Arcti-chan ei pelkästään opeta saunomisen tekniikoita, vaan hän myös syventyy saunakulttuurin juurille. Hänen välittämiensä tarinoiden kautta katsojat pääsevät tutustumaan saunan merkitykseen suomalaisessa kulttuurissa ja ymmärtämään, miksi sauna on niin olennainen osa elämäntapaamme. Saunan rentouttavat ja stressiä lievittävät ominaisuudet, todistetut terveysvaikutukset sekä saunomisen yhteisöllinen puoli ovat vain muutamia niistä piirteistä, jotka yhdistävät ihmisiä ja vahvistavat keskinäisiä sosiaalisia siteitämme.

Haluammekin, että maailmanlaajuisesti kuka tahansa voi löytää tiensä saunaan ja päästä kokemaan sen ainutlaatuisesti rentouttavan vaikutuksen. Varsinkin valmistamamme Arctisauna-telttasaunat ovat suhteellisen helposti siirrettäviä ja nopeita pystyttää, mikä mahdollistaa saunomisen missä tahansa tarpeidesi mukaan. Telttasaunat tarjoavat aidon saunakokemuksen kompaktissa muodossa, ja niiden käyttö on ekologista, sillä ne eivät vaadi kiinteitä rakenteita tai jatkuvaa peruslämmön ylläpitoa. Kun kerran pääset kokeilemaan telttasaunaa, on sen miellyttäviä löylyjä vaikea unohtaa!

Arctinar Oy on ylpeä tästä eläväisestä maskotista, joka edustaa sekä suomalaisen saunan perinteitä että modernia, globaalia saunakulttuuria. Arcti-chanin avulla haluamme tuoda suomalaista saunakulttuuria tunnetuksi ympäri maailmaa ja tarjota kaikille saunan ystäville mahdollisuuden oppia ja nauttia saunasta uudella, hauskalla tavalla. Siksi kutsumme sinut mukaan Arcti-chanin seikkailuihin oppimaan, miksi saunominen on niin rakastettu ja tärkeä osa suomalaista elämäntapaa.

Arctinarin energinen maskotti Arcti-chan, joka seisoo telttasaunamme Arctisaunan kiukaan päällä saunavihtaa heilutellen. Samalla hän huutaa: "Löylyä! Löylyä!"